Waar kunt u naartoe vliegen? Reizen zonder test en quarantaine - eSky.nl (2024)

eSky / Waar kunt u naartoe vliegen?

Bekijk naar welke landen u gemakkelijk kunt reizen.

Waar kunt u naartoe vliegen? Reizen zonder test en quarantaine - eSky.nl (1)

Bekijk aantrekkelijke vluchtaanbiedingen

Reizen is goedkoop! Op het tabblad “Deals” op onze website vindt u de beste vluchtaanbiedingen naar elk deel van de wereld. “Deals” is de plek, waar u op één plek, elke dag, alle aantrekkelijke vluchtaanbiedingen van verschillende luchtvaartmaatschappijen vindt. Het maakt daarbij niet uit of u nu naar een land in Europa reist of naar de andere kant van de oceaan wilt. “Deals” is de plek, waar u gemakkelijk en snel de beste optie kunt vinden.

Check

Waar kunt u naartoe vliegen? Reizen zonder test en quarantaine - eSky.nl (2)

Kies de meest geschikte verzekering

Waar u ook heen reist, het is altijd belangrijk om de juiste verzekering af te sluiten. Een goede keuze voor een verzekering maakt uw reis veilig en geeft u bovenal gemoedsrust. In ons aanbod vindt u twee soorten verzekeringen. De verzekeringen, die wij bieden, geven zekerheid, voordat u op reis gaat, maar ook tijdens de reis. U kunt de reis ook om privéredenen annuleren. Een verzekering is de basis van elke reis.

Check

Waar kunt u naartoe vliegen? Reizen zonder test en quarantaine - eSky.nl (3)

Zie het actuele reisreglement

Reizen in tijden van een pandemie is gemakkelijk en veilig, zolang u toegang heeft tot actuele informatie over de huidige beperkingen. Op de tab “Reisbeperkingen” op onze website vindt u direct alle regels voor reizen in elk land ter wereld. Doormiddel van slechts een paar klikken krijgt u toegang tot alle informatie over reisregels, die u tijdens de pandemie moet weten. Naast belangrijke informatie over reisbeperkingen kunt u op de website ook de visumvereisten controleren en snel een eVisa kopen.

Check

Waar kan ik heen vliegen zonder test en quarantaine?

Reizen tijdens de COVID-19-pandemie is niet zo moeilijk te organiseren als het op het eerste gezicht lijkt. Toegegeven, het coronavirus heeft onze plannen voor vakanties en andere reizen behoorlijk gewijzigd, maar het boeken van vluchten, hotels en de reis zelf hoeft niet ingewikkeld te zijn.

De COVID-19 pandemie: waar kunt u heen

Sinds de vaccinatie tegen COVID-19 in veel landen over de hele wereld is gestart, introduceren lokale autoriteiten nieuwe regels voor grensoversteek, quarantaine of het laten zien van een COVID-19-test aan de grens. Waar het tot voor kort moeilijk was om een land te noemen waar naar men zonder test of quarantaine mag vliegen, wordt nu de lijst met landen die u mag betreden na een vaccinatie zonder aanvullende procedures steeds langer.

Reizen na vaccinatie, zonder een COVID-19-test te doen of zelfquarantaine te krijgen, is niet de enige optie om naar het buitenland te reizen. Er zijn ook landen waar men heen mag vliegen zonder vaccinatie,, quarantaine is niet verplicht en procedures op de luchthaven zijn ook niet ingewikkeld. Wat is de lijst met landen waar u veilig en vrij naartoe kunt reizen, hoewel het coronavirus nog steeds onder ons is?

Lijst met landen waar u heen kunt zonder quarantaine en test

Waar kan ik heen op vakantie tijdens de pandemie? Omdat de lijst met landen waarnaar u na vaccinatie mag vliegen zonder quarantaine en testen continu veranderd, hebben wij een interactieve kaart opgesteld die voortdurend wordt bijgewerkt. Hiermee kunt u eenvoudig controleren welke landen gevaccineerde reizigers accepteren of waar u geen certificaat hoeft te overleggen dat bevestigt dat u een negatief testresultaat heeft gekregen.

Hoe te ontdekken waarheen u kunt vliegen zonder te testen

Hoe komt u te weten waarheen je zonder test kunt vliegen of welke landen gevaccineerde reizigers accepteren zonder verplichte quarantaine? Voor betrouwbare resultaten moet u eerst weten of u al volledig bent gevaccineerd met alle vereiste doses van het vaccin. Daarnaast moet u ook het staatsburgerschap en het land van vertrek instellen, indien anders dan de standaard, evenals het type reis – of u nu naar een ander land wilt vliegen of een binnenlandse reis wilt plannen. Nadat deze gegevens zijn verstrekt, toont de interactieve kaart alle informatie over de regels voor het oversteken van de grenzen en de bijbehorende COVID-19-beperkingen. Om ze te controleren, beweegt u de muisaanwijzer over het geselecteerde land op de kaart om de algemene aankomstregels te zien en klikt u vervolgens om de gedetailleerde vereisten te zien. Naast informatie over of het mogelijk is om naar een bepaald land te vliegen zonder tests en quarantaine na vaccinatie, helpt de kaart u te achterhalen of en in welke situaties in het geselecteerde land u uw mond en neus moet bedekken met een masker.

Het is het beste om regelmatig te controleren waar gevaccineerde of niet-gevaccineerde mensen heen kunnen reizen zonder test en zelfquarantaine en plan uw reis op basis van de informatie op onze interactieve kaart. Als de geselecteerde bestemming aanvullende procedures vereist, helpt de kaart om u goed voor te bereiden en zorgeloos de wereld te verkennen!

Beperkte aanbiedingen met 40% korting

alleen voor abonnees

Download onze app enplan gemakkelijk uw reizen

  • De best beoordeelde reis-app
  • Nieuwe dagelijkse deals binnen handbereik
  • Al uw boekingen op één plek
Waar kunt u naartoe vliegen? Reizen zonder test en quarantaine - eSky.nl (2024)

FAQs

Heb je een Coronatest nodig om te vliegen? ›

Binnen de Europese Unie heeft u geen coronabewijs meer nodig om te reizen. Ook is de tijdelijke Europese wet afgelopen die de uitgifte van coronabewijzen regelt. Daarom worden er door de overheid geen coronabewijzen meer uitgegeven.

Wat is eSky NL? ›

Met uw eSky-account kunt u eenvoudig uw boekingen beheren, inclusief vluchten en hotels. Hiermee kunt u ook uw gegevens toevoegen en opslaan voor het online inchecken.

Is COVID test nog verplicht? ›

Het is niet meer nodig om een coronatest te laten doen. Ook een corona zelftest is niet meer nodig. Houdt u zich wel aan de algemene adviezen om luchtweginfecties te voorkomen. Als u coronaklachten heeft dan kunt u besluiten om toch een corona zelftest te doen.

Kan ik vliegen als ik COVID heb? ›

Reis niet terwijl u ziek bent . Als u een verzwakt immuunsysteem heeft of een verhoogd risico loopt op een ernstige ziekte, neem dan contact op met een arts voordat u besluit te reizen.

Hoe heet een esky in Amerika? ›

Esky (geïsoleerde, draagbare ijskist / tuckerbox gemaakt van plastic, gegalvaniseerd staal of piepschuim) - koeler , VS; kille bin, Nieuw-Zeeland; koelbox, VK.

Wie is eigenaar van het merk Esky? ›

De merknaam werd in 2009 gekocht door de Amerikaanse firma Coleman Company (een dochteronderneming van Newell Brands).

Hoe werkt esky? ›

We weten allemaal dat een esky je eten koud of warm houdt, ongeacht de temperatuur buiten de esky. Het werkt door een thermische barrière te creëren tussen de interne temperatuur en de externe temperatuur . Bij u thuis doet isolatie hetzelfde – en u kunt er het hele jaar door geld mee besparen.

Wat heb je nodig om een vliegtuig te laten vliegen? ›

Neem je paspoort mee (denk aan de geldigheidsdatum!), je boardingpass en indien nodig een visum. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende betaalmiddelen bij je hebt.

Moet u een COVID-test doen voordat u gaat vliegen? ›

Er zijn maar weinig landen ter wereld die een bewijs van de COVID-status nodig hebben om binnen te komen. Het buitenlandse reisadvies van de FCDO geeft informatie over de toegangsvereisten voor uw bestemming, ook als het land waar u naartoe reist vereist dat u een negatieve COVID-19-test ondergaat om het land binnen te komen .

Heb je een Coronabewijs nodig voor Amerika? ›

U heeft een geldig paspoort nodig om naar de VS te reizen.

Wat zijn de corona regels op dit moment? ›

Hoest en nies in uw elleboog. Houd afstand tot anderen. Vermijd contact met mensen die ernstig ziek kunnen worden van een luchtweginfectie.

References

Top Articles
Tommy Robinson taunts Cyprus police from Athens
Tommy Robinson goads Cypriot cops over claim they are 'ready to help'
Incredibox Deluxe
Understanding Filmyzilla - A Comprehensive Guide to Movies
104 Whiley Road Lancaster Ohio
Mapgeo Nantucket
Nook Glowlight 3 Case
Mcdonalds 5$
Dryers At Abc Warehouse
Kcrubicon
Welcome WK Kellogg Investors
Summoner Calamity
Peraton Sso
Megnutt Health Benefits
Violent Night Showtimes Near The Grand 16 - Lafayette
Southpaws Grill Menu
Pear Shaped Rocsi
Robert Rushing Net Worth, Daughter, Age, and Wikipedia
New Jersey Map | Map of New Jersey | NJ Map
Kroger Liquor Hours
FREE Printable Pets Animal Playdough Mats
How a 1928 Pact Actually Tried to Outlaw War
Craigslist Scranton Pennsylvania
Clayton Grimm Siblings
Kawasaki Ninja® 500 | Motorcycle | Approachable Power
Dumb Money, la recensione: Paul Dano e quel film biografico sul caso GameStop
Sunset On November 5 2023
Conference Usa Message Boards
Po Box 24410 Omaha Nebraska
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
Lux Nails Columbia Mo
Academy Sports Meridian Ms
Forums Social Media Girls Women Of Barstool
Venezuela: un juez ordena la detención del candidato opositor Edmundo González Urrutia - BBC News Mundo
Hmnu Stocktwits
New R-Link system and now issues creating R-Link store account.
Paris 2024: The first Games to achieve full gender parity
Most Popular Pub food in Lipetsk, Lipetsk Oblast, Russia
Seriennummern aus dem Internet
Alloyed Trident Spear
Whose Address Is Po Box 9040 Coppell Tx 75019
Latest News & Breaking News Coverage | Flipboard
Www.cvs/Otchs/Simply
EnP. Karl Sam Maquiling on LinkedIn: #anniversary #localgovernment #urbanplanning #goodgovernance…
Exposedrealfun Collage
158 Rosemont Ringoes Rd, East Amwell Twp, NJ, 08559 | MLS #3921765 | RocketHomes
Gowilkes For Rent
Tses Orts.com
The Ultimate Guide To Lovenexy: Exploring Intimacy And Passion
Craigslist Farm And Garden Lexington
Birmingham National Weather Service
Usps Passport Appointment Confirmation
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6281

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.